Какво предлагаме

Ние предлагаме богат набор от дейности, обхващащи цялостния цикъл – дизайн, предпечат, печат и завършване на изделието.

Печатна реклама

Предлагаме печат на брошури, листовки, бланки, визитки, плакати, папки, рекламни пликове, хартиени торби, бележници, настолни календари по индивидуален дизайн, рекламни кубчета, сувенири, стикери и др.. Предлагаме широка гама от операции за облагородяване на печата, като цялостно и частично UV лакиране, метализиране, топъл печат, триизмерен релеф и други.

Предлагаме както дигитален, така и офсетов печат, печат върху текстил и сувенири, календари, тефтери и всичко свързано с вашата реклама.

Производство на книги

В сектора за производство на книги, списания и каталози работят утвърдени специалисти с богат опит в тази сфера. Нашите графични специалисти ще реализират и най-сложната идея за Вашата книга. Високият професионализъм на хората, които ще работят по подготовката за печат на Вашето издание е гарант за Вашият успех.

Опитът ни в изработване на книги ни дава възможност не само да изпълняваме поръчките в кратки срокове и с високо качество, но и да помагаме на нашите клиенти за оптимизиране цената на техния продукт с предложения за размери, хартии, цветност, шиене, лепене и т.н.

Изработка на картонени кутии и опаковки

Основно място в нашето портфолио заема и изработка на картонени кутии и опаковки с разнообразни форми, размери и нестандартни конструкции, подходящи за всякакъв тип изделия - козметични и фармацевтични продукти, храни и напитки, модни аксесоари, кутии за игри и други промоционални и фирмени опаковки. Кутиите и опаковките ни се отличават с високо качество и професионалност в изработката им.

Дизайн

Цялостен дизайн с изграждане на конкретна концепция относно визията на даден продукт; векторизация на фирмени знаци; фирмена идентификация (дизайн на лого; изграждане на фирмен имидж).

Качеството, кратките срокове за изработка и високо квалифицираният персонал ни позволяват да продаваме нашите продукти в различни държави, като Франция, Германия, Англия, Италия и Румъния.

Наш основен приоритет са нуждите на клиентите, както и удовлетворението от обслужването, което получават.

Стремим се да постигнем всичко това както чрез компетентно и качествено обслужване, така и чрез конкурентна и гъвкава ценова политика.

New Print Company Ltd.

Качество

Креативност

Бързина